Εμβολιάστηκε και ο Σωτήρης Τσιόδρας-«Δεν το κατάλαβα καν!» είπε μετά

Εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο επικεφαλής της ομάδας των λοιμωξιολόγων που όλους αυτούς τους μήνες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.

«Δεν το κατάλαβα καν!» είπε αμέσως μετά τον εμβολιασμό.

Αμέσως μετά ο κ. Τσιόδρας έκανε δήλωση στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης σημειώνοντας ότι πρόκειται για ιστορική ημέρα: «Ξεκινάει και ο εμβολιασμός των συναδέλφων μου που εκτίθενται στην πρώτη γραμμή. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. δεν είναι το τέλος ακόμα. το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό όλων και περισσότερων». 

Για καλό και για κακό, λίγο πριν η νοσοκόμα του κάνει το εμβόλιο, ο Σωτήρης Τσιόδρας χτύπησε… ξύλο


Σχετικά

6 Άποψη για τα “Εμβολιάστηκε και ο Σωτήρης Τσιόδρας-«Δεν το κατάλαβα καν!» είπε μετά”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Την ονομασαν πανδημια ωραια.να μας πουν ποσους νεκρους ειχαν ολα τσ κρατη στην ευρωπη προ κοβιτ σε εναν χρονο.το γνωριζουν ολα στο φως.να δουμε ειναι πανδημια.ποσοι νεκροι απο 1 1 2019 εως 1 1 2020.σε αριθμους το γνωριζουν αλλα κανουν τον κουτο.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    Μας δουλευουν λενε ψεμματα.οταν θαλαμος φορτηγου ψυγειου εχει -70 βαθμους και με ανοικτες πορτες ποσο μαλλον κοντα στο ψυκτικο εναι φυση αδυνατον να κατσει ανθρωποςεννοω να ειναι κλειστο το μηχανημα.πως στη φωτογραφια παραλαβης υπαρχει ατομο εντος του θαλαμου.και – 20 να ειναι παλι δεν ζυγωνεις.ποιον κοροιδευουν.

  3. Γεωργιος γεωργιου

    Το φορτηγο με θαλαμο που εφεραν τα εμβολια αποκλειεται το ψυκτικο να δουλευει σε – 70.να μας διαφωτισει καποιος που δουλευει ψυγειο διεθνων μεταφορων.το 1998 φιλος εχει φορτωσει για την δελτα χυμο ανανσ σε βαρελια σε-40 τα βαρελια δεν φαινονταν απο τον παγο.

  4. Γεωργιος γεωργιου

    Εχουν παραλαβει το εμβολιο βασει θερμοκρασιας.ο κος χαρδαλιας αν παρελαβε το εμβολιο να δημοσιοποιησει το χαρτι θερμοκρασιας του ψυγειου .ειναι θερμογραφος λειτουργει σαν ταχογραφος καταγραφει 24ωρο.αν οχι ψευδονται.

  5. Γεωργιος γεωργιου

    Ασχοληθηκαν ολοι με το φορτηγο μαρκας μερσεντες που ηρθαν τα εμβολια.με το ψυκτικο ακρα του ταφου σιωπη.-70 ειπανε τον θερμογραφο παραλαβης.στη δημοσιοτητα.ανοιξαν παγκοσμια εναν λακκο με φιδια χωρις προγραμμα και θα πεσουν οι ιδιοι μεσα.

  6. Γεωργιος γεωργιου

    Ο μπουρλα ο κτηνιατρος γιατι δεν εμβολιαζεται.δεν περισευει δοση;τοσοι επιστημονες τους εβαλε τα γυαλιαενας κτηνιατρος;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα